Yayın Tarihi: 26.07.2017

Haberi Paylaş:

Karakter Boyutu:-A+

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İktisat Bölümü öğrencilerinin üye olduğu İktisadi Düşünce Kulübü tarafından “Paramı Yönetebiliyorum” adlı bir konferans gerçekleştirildi. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan İktisadi Düşünce Kulübü Başkanı Mehmet Karaca, gerçekleştirdikleri etkinlikleri öğrencilerin ilgi alanlarına uygun olarak seçtiklerini ve gelişimlerine katkı sağlayacak faaliyetler düzenlemeye çalıştıklarını söyledi.

Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. M. Said Ceyhan ise iktisadi düşünmenin öneminden bahsederek “Hayat bir faaliyet ve harekettir. Faaliyet ve hareketin olmadığı yerde, hayat durma noktasına gelir. Şevk ve motivasyon ise hareket ve faaliyetin ateşleyicisidir. Durmadan, dinlenmeden güzel ve faydalı faaliyetlerde bulunmamız gerekiyor. İşte bundan dolayı evrenin en değerli insanı tarafından bizlere iki günü eşit olanın zararda olduğu ikazı yapılmıştır. Hayatımızı bu noktada şekillendirmemiz gerekmektedir.” dedi.

Ardından geçilen konferansta İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü 3. sınıf öğrencisi Hikmet Gönültaş, finansal okuryazarlık, birikimler, borçlar, para yönetimi, finansal hedefler konularında sunumunu yaptı. Etkinlik, karşılıklı soru cevapların alınmasının ardından son buldu.

Haberin Fotoğrafları

Tel: 0378 223 5372 Belge Geçer: 0 (378) 223 50 39 E-posta: Eposta