Orta Karadeniz Kariyer Fuarı Hakkında Bilgilendirme

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda düzenlenen 'Yetenek Her Yerde - Bölgesel Kariyer Fuarları' 2023 yılı içinde 126 üniversitenin katılımıyla 11 farklı ilde gerçekleştirilecekti. Ülkemizde yaşanan Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sebebiyle ertelenen Bartın Üniversitesi'nin paydaşı olarak yer aldığı Orta Karadeniz Kariyer Fuarı; yeni açıklanan karar ile Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ev sahipliğinde 28 - 29 Nisan 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Öğrenci ve mezunların kariyer gelişimleri için oldukça önemli olan ve birçok firma ile tanışarak iş ve staj imkanları yakalayabilecekleri Orta Karadeniz Kariyer Fuarı hakkında detaylı bilgi vermek ve başvuru süreçlerini anlatmak amacıyla 11 Nisan 2023 Salı günü saat 13.30'da Zoom Meeting uygulaması üzerinden çevrimiçi olarak Öğr. Gör. Pelin Su Altan'ın anlatımıyla 'Orta Karadeniz Kariyer Fuarı (OKAF) Tanıtım ve Başvuru Eğitimi' verilecektir. Tüm öğrenci ve mezunlarımıza duyurulur.

Zoom Bağlantı Linki:

Toplantı Kimliği: 986 9211 8702