E-İnsan Projesi

Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle 18 Ekim 2022 günü Cumhurbaşkanlığı Millet Kültür ve Kongre Merkezinde 'E-İnsan' tanıtım programı gerçekleştirilmiştir. Dünyanın en gelişmiş mobil dijital platformu olan E-İnsan Projesi; Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından koordine edilen Kariyer Kapısı, Yetenek Kapısı, Uzaktan Eğitim Kapısı gibi dijital hizmetlerini tek çatı altında buluşturmayı hedeflemektedir. Bünyesine entegre edilen blockchain teknolojisi sayesinde her bilgi koruma altına alınmaktadır. Yetenek Kapısı ve Kariyer Kapısı Platformları aracılığıyla ülkemizin en önemli yetenek havuzunun oluşturulacağı 'E-İnsan' projesinin hedefi; uluslararası akreditasyon sağlamak ve insan kaynağını dünya çapında rekabet edebilecek seviyeye ulaştırmaktır.
Bu kapsamda, Üniversitemiz öğrenci ve mezunları Yetenek Kapısı ve Kariyer Kapısı platformlarına kayıt olarak, sunulan hizmetlerden yararlanabilir.