2022-2023 Akademik Yılının Başlaması ile Dönemin İlk Bölüm Toplantısı Gerçekleştirildi

27 Eylül 2022 tarihinde saat 15:00’da fakültemiz toplantı salonunda iktisat bölümü toplantısı, iktisat bölüm başkanı Sayın Doç. Dr. Ramazan ARSLAN’ın başkanlığında gerçekleşti. Bölüm akademik personeli toplantıda hazır bulundu.
Bölüm başkanımızın yeni akademik dönemin hem öğrenciler hem de öğretim elemanlarımız için verimli şekilde geçmesi temennisi ile söze başladığı toplantıda;
  • Bölüm başkanımız ve bölümümüz öğretim elemanları tarafından ortak bir ders olması nedeniyle Üniversite Kültürü dersi içeriğinin, ortak karar ile belirlenmesine karar verildi.
  • 28 Eylül 2022 tarihinde iktisat bölümü birinci sınıf öğrencileri için düzenlenecek olan oryantasyon programının içeriği konuşuldu.
  • Yapılacak olan oryantasyon programının içeriğine dair bilgilendirme yapacak hocalarımızın, programda hangi konulara değineceği detaylandırılarak konuşuldu.
Her bir hocamızın görüş ve önerilerinin alınması ile toplantı sona erdi.