Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Said CEYHAN'ın Yer Aldığı TUBİTAK 1001 Projesi Kabul Edildi

Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Said CEYHAN'ın Araştırmacı Olarak yer Aldığı "Bütünleşik Kıyı Planlaması ve Yönetimi Kapsamında Bartın İli İçin Akıllı Turizm ve Rekreasyon Uygulaması Modelinin Geliştirilmesi Üzerine Bir Araştırma" isimli TUBİTAK 1001 Projesi Kabul Edildi. Hocamıza Yer Aldığı Projede Başarılar Diler, Bölümümüz Adına Sağladığı Katkıdan Dolayı Teşekkür Ederiz.

• Bölüm Olağan Toplantısı Yapıldı

• Bölüm Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi