image/svg+xml
image/svg+xml

BÖLÜM BAŞKANLIĞIMIZDA GÖREV DEĞİŞİMİ

Bölümümüzün kuruluşundan günümüze bölüm başkanlığı görevini yürüten Doç. Dr Said CEYHAN, bu görevi Doç. Dr. Ramazan ARSLAN’a devretti. İktisat bölümümüzdeki bu görev değişimi dolayısıyla 03 Mart 2022 tarihinde Fakültemiz toplantı salonunda bir program düzenlendi. Programın açılış konuşmasını yeni bölüm başkanımız Doç. Dr. Ramazan ARSLAN yaptı. Arslan yaptığı konuşmasında “Said CEYHAN hocamız ile bölümün daha ilk kuruluş aşamasında beraber olduk. Hocamızın ilk günden itibaren bölümümüz için yaptığı fedakârlıkları yakinen bilen birisiyim. Çok çaba sarf etti, çok gayret gösterdi. Bizlere hem hocalık hem de abilik yaptı. Bundan sonra da kıymetli hocamızın engin bilgi ve tecrübesinden yararlanmaya devam edeceğiz. Bu anlamda onu her daim yanımızda görmek istediğimizi özellikle belirtmek isterim. Bölümün geldiği noktaya kadar ki süreçte gösterdiği üstün gayretleri ve emekleri için kıymetli hocama bir kez daha teşekkür ediyorum.” ifadelerinde bulundu.  

Programa katılan bölümdeki öğretim elemanı kadrosuna da teşekkür eden bölüm başkanımız, “Sizler benim için bir dayanak noktasısınız. Sizinle beraber bir ekip ruhu dayanışması içinde bölümümüzü daha ileriye taşıyacağız. Bu noktada, moral ve motivasyonumuzu yüksek tutacağız. Birlik ve beraberliğimizi muhafaza edeceğiz. Birbirimizin güzel meziyetlerinden istifade edip, bir diğerimizle iftihar edeceğiz. Böylece oluşturacağımız pozitif ortam ile başta bölümümüz olmak üzere fakültemiz ve üniversitemiz için elimizden gelen tüm çabamızla “Birlikte Başarıyoruz” mantığından hareketle hem bölüm ve fakültemiz hem de üniversitemiz için çalışacağız.” şeklinde iyi niyet ve temennilerini belirtti.

Bölüm başkanımız konuşmasının sonunda “Bana güvenerek bu görevi tevdi ettikleri için üniversitemizin kıymetli rektörü sayın Prof. Dr. Orhan UZUN’a, değerli fakülte dekanım sayın Prof. Dr. Şaban ESEN’e teşekkür ederim. Bölüm başkanlığı sürecinde yaptığı katkılardan dolayı değerli hocamız Doç. Dr. Said CEYHAN’a da tekrar teşekkür ederim.” şeklinde sözlerini tamamladı.

Daha sonra söz alan Doç. Dr. Said CEYHAN hocamız “Büyük fedakarlıklarla bugüne birlikte getirdiğimiz bölüm başkanlığı görevimi meslektaşım, değerli hocam Doç. Dr. Ramazan ARSLAN’a devretmenin mutluluğunu yaşıyorum. İnanıyorum ki hocamız ekibiyle birlikte bölümü daha ileriye taşıyacaktır. Bizler her zaman ekibimizin yanında olacağız. Bu anlamda bana düşen her türlü desteği vermeye hazır olduğumu özellikle belirtmek isterim. Nazik davranış sergileyerek şahsıma takdim ettikleri plaket için başta bölüm başkanım olmak üzere iktisat bölümü kadrosuna çok teşekkür ederim. İnanıyorum ki iktisat bölümü bundan sonra da fakülte ve üniversitemiz içinde örnek bir bölüm olma özelliğini gösterecektir. İktisat kadrosu bunu yapabilecek kapasiteye sahiptir. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum.” diyerek duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Konuşmaların ardından bölüm başkanımız Doç. Dr. Ramazan ARSLAN tarafından Doç. Dr. Said CEYHAN hocamıza bölüm adına hazırlanan teşekkür plaketi takdim edildi. Çekilen aile fotoğrafından sonra program sona erdi.

  • İktisat Kariyer Günleri Etkinliği Gerçekleştirildi

  • Bartın Üniversitesi İktisat Bölümü, S.T.A.R Akreditasyon Standartları İçin Başvuru Yaptı

  • Bölümümüz Bayramlaşma Etkinliği

  • Öğrencilerimizle İftar Yemeği Buluşması

  • Bölümümüz İktisat Teorisi Anabilim Dalına Dr. Öğr. Üyesi Özlem FİKİRLİ YÜCEL atanmıştır.

  • Bölümümüz Öğretim Üyelerinden Emrah Eray AKÇA Doçent Unvanı Almaya Hak Kazanmıştır.

  • Bölümümüz İktisat Teorisi Anabilim Dalına Araştırma Görevlisi Sefa GÜNDÜZ atanmıştır.

  • Birinci sınıf öğrencilerimiz, Bartın Müzesi'ne ziyarette bulundu.

  • Bölüm Başkanımız 1. Sınıf Öğrencilerimiz ile Bir Araya Geldi.

  • ÖĞRENCİMİZLE GURUR DUYDUK