Bölümümüzde Tüketici Hakları Bilgilendirme Semineri Gerçekleştirildi

Bölümümüzde Tüketici Hakları konulu seminer 27 Aralık tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirildi. Fakültemizdeki 341 nolu derslikte gerçekleşen etkinlikte, Bartın İl Ticaret Müdürü ve Tüketici Hakem Heyeti Başkanı Erhan Özcan ile Bartın İl Ticaret Müdürlüğü Mühendisi ve Tüketici Hakem Heyeti Üyesi Serpil Yüzlü, bölümümüz öğrencileri ve akademik personeli ile bir araya geldi.

Seminerin açılış konuşmasında seminerin moderatörü ve aynı zamanda Bölüm Başkanımız olan Doç. Dr. Ramazan Arslan, bölümümüz öğrencilerine genel bir çerçeve ile tüketici haklarımızın önemi hakkında bilgilendirme yaptı.

Açılış konuşmasının ardından Bartın İl Ticaret Müdürü ve Tüketici Hakem Heyeti Başkanı Erhan Özcan, seminerin öğrencilere sağlayacağı fayda hakkında bilgilendirme yaparak sunumun içeriğinden bahsetti ve sözü Bartın İl Ticaret Müdürlüğü Mühendisi ve Tüketici Hakem Heyeti Üyesi Serpil Yüzlü’ye bıraktı.

Yüzlü, öğrencilerimize birer tüketici olarak haklarının neler olduğuna yönelik sunumunu gerçekleştirdi. İnteraktif bir etkinlik olan bu seminerde öğrencilerimize, Tüketici Hakem Heyeti ve çalışmaları, mesafeli satış sözleşmeleri, iş yeri dışında yapılan satışlar, abonelik sözleşmeleri konularında bilinmesi gerekenler aktarıldı.

Eğitimin sonunda bölüm başkanımız Doç. Dr. Ramazan Arslan tarafından konuklarımıza teşekkür belgesi takdim edildi. Seminer, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.