Cezayirli Doktora Öğrencileri Bölümümüzde Araştırma Çalışmalarına Katıldı

Cezayir’de bulunan Mohamed Boudiaf-M’sila Üniversitesi ile Oum El Bouaghi Üniversitesinden doktora öğrencileri alanlarıyla ilgili araştırma yapmak üzere üniversitemizi temsilen fakültemize geldi.

Misafir araştırmacılar, fakültemiz dekanı Prof. Dr. Şaban Esen tarafından kabul edildi ve fakültemiz dekanı Prof. Dr. Şaban Esen tarafından kendilerine bilgi verildi.

Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Ramazan Arslan tarafından kabul edilen misafirlerimiz bölümümüz hakkında bilgilendirildi.

Ardından araştırmacı öğrenciler, akademik danışmanları Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Emir Yücel ve Dr. Öğr. Üyesi Devran Şanlı ile doktora konuları hakkında çalışmaya başladılar.