Erasmus+ Personel Hareketliliği Programı, üniversitemiz akademik personeline uluslararası deneyim kazandırma ve küresel iş birliklerini artırma fırsatları sunmaktadır. Bu çerçevede, bölümümüz öğretim üyesi Doç. Dr. Emrah Eray Akça, Erasmus Personel Hareketliliği Programı kapsamında 1-5 Temmuz 2024 tarihleri arasında Polonya'nın Krakow şehrindeki "Wyższa Szkoła Ekonomii i Informatyki" Üniversitesi'nde eğitim-öğretim faaliyetlerine katıldı. Her iki üniversite arasında ikili işbirliklerinin geliştirilmesi noktasında göstermiş olduğu çaba ve sağladığı katkıdan dolayı Öğr. Üyesi Doç. Dr. Emrah Eray Akça’yı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
  • BARÜ’de akıllı sohbet asistanı “ebilge” yayında

• Tercih Döneminde Aday Öğrencilerimizin Yanındayız

• Bölümümüz Öğretim Üyelerinden Mustafa Emir YÜCEL Doçent Unvanı Almaya Hak Kazanmıştır.

• Doç. Dr. Emrah Eray Akça Erasmus+ Personel Hareketliliği Kapsamında Polonya'ya Gitti

• BARÜ’lü Binlerce Öğrenciyle Birlikte Öğrencilerimiz Mezuniyet Coşkusunu Yaşadı

• Özgeçmiş Hazırlama Teknikleri Eğitimi Gerçekleştirildi

• Akreditasyon Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi