Erasmus Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

9 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 14:00'da fakültemizdeki 3-41 nolu derslikte bölümümüz öğrencilerine yönelik “Erasmus Bilgilendirme Toplantısı” etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlikte Bartın Üniversitesi Dış İlişkiler Genel Koordinatörlüğünden Öğretim Görevlisi Esra EROĞUZ tarafından Erasmus değişim hareketliliği hakkında bilgi verildi. Etkinlik, soru cevap kısmı ile devam etti ve etkinlik sonunda bölüm başkan yardımcımız Sayın Doç. Dr. Havanur ERGÜN TATAR, Öğr Gör. Esra EROĞUZ’a teşekkür ederek,  teşekkür belgesini takdim etti.  Etkinlik, karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

• BARÜ’de akıllı sohbet asistanı “ebilge” yayında

• Tercih Döneminde Aday Öğrencilerimizin Yanındayız

• Bölümümüz Öğretim Üyelerinden Mustafa Emir YÜCEL Doçent Unvanı Almaya Hak Kazanmıştır.

• Doç. Dr. Emrah Eray Akça Erasmus+ Personel Hareketliliği Kapsamında Polonya'ya Gitti

• BARÜ’lü Binlerce Öğrenciyle Birlikte Öğrencilerimiz Mezuniyet Coşkusunu Yaşadı

• Özgeçmiş Hazırlama Teknikleri Eğitimi Gerçekleştirildi

• Akreditasyon Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi