İktisat Bölüm Toplantısı Yapıldı

İktisat bölümü toplantısı, 13 Ekim 2022 tarihinde saat 11:00’da fakültemiz toplantı salonunda bölüm başkanımız Sayın Doç. Dr. Ramazan ARSLAN’ın başkanlığında bölüm akademik personelinin katılımı ile gerçekleştirildi.
Toplantıda;
İktisat Anabilim Dalı Tezli Yüksek Programının açılması ve sürdürülebilir ve iklim dostu adlı yeni bir kulüp kurulması teklifi konuları görüşüldü.
Bartın Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Akademik Danışmanlık Yönergesi hakkında bilgi verildi.
Ders planlarını gözden geçiren çalıştay ekibi tarafından bilgilendirme yapıldı.