İktisat Bölümü'nde Ramazan Bayramı Heyecanı

İktisat Bölümü Ramazan Bayramı Etkinliği 4 Mayıs 2022 tarihinde 15.00'da zoom platformu üzerinden gerçekleşti. Bayramlaşma etkinliğine iktisat bölümü akademik personeli, öğrencileri ve mezunları katıldı.
Bölüm başkanı Doç. Dr. Ramazan ARSLAN, iktisat bölümü ailesi olarak burada bulunmanın mutluluğunu dile getirerek; ‘Öncelikle katılan hocalarımıza, öğrenci ve mezun arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunarım. Ramazan Bayramı mutluluğunu dijital ortamda da olsa birlikte kutlayabilmenin mutluluğu içerisindeyim. Herkese sağlıkla nice bayramlar dilerim.’ diyerek duygu ve düşüncelerini aktardı.
Bölüm başkanımızın konuşmasının ardından katılımcıların her biri söz aldı ve bayramla ilgili dilek ve temennilerini dile getirerek bayram mesajlarını ilettiler.
Katılımcıların birbirleri ile bayramlaşmaları sonunda etkinlik sona erdi.