İktisat Bölümü Eğitim Seminerleri - 4

"İktisat Bölümü Eğitim Seminerleri - Öğrencilerle Buluşma Günleri''nin ikincisi gerçekleşti. Sayın bölüm başkanımız Doç. Dr. Ramazan Arslan 3.sınıf öğrencileri ile fakültemizdeki 3-37 nolu derslikte bir araya geldi.

Buluşmaya bölüm başkan yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Gül Güney ve Dr. Öğr. Üyesi Havanur Ergün Tatar ile 3. sınıf öğrenci danışmanı Arş. Gör. Dr. Mustafa Emir YÜCEL’de katıldı.

Programda üçüncü sınıf öğrencilerinin kariyerlerinde faydalı olabilecek tavsiyelerde bulunuldu. Bunun yanı sıra öğrencilere önümüzdeki zamanlarda yapılması planlanan kariyer planlaması ile ilgili etkinliklerden bahsedildi. Program soru cevap kısmında öğrencilerin taleplerinin dinlenmesi ile devam etti. Toplu fotoğraf çekimi ile program sona erdi.