İktisat Bölümü Eğitim Seminerleri - 5

"İktisat Bölümü Eğitim Seminerleri -  Öğrencilerle Buluşma Günleri''nin üçüncüsü gerçekleştirildi. Sayın bölüm başkanımız Doç. Dr. Ramazan Arslan 1. ve 2.sınıf öğrencileri ile fakültemizdeki 2-09 nolu derslikte bir araya geldi.

Buluşmaya bölüm başkan yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Gül Güney ve Dr. Öğr. Üyesi Havanur Ergün Tatar’da katıldı.

Etkinlikte bölüm başkanımız, 1.sınıfta adaptasyon sürecinin boşa geçirilmeden değerlendirilmesi gerektiğini ve 1.ve 2.sınıf aşamalarının öğrencilerin kariyerlerinin şekillendiği en önemli dönem olduğunu vurgulandı. Bölüm başkanımız, bir diğer önemli konu olan AKTS sistemi hakkında bilgi vererek, diploma notunun yüksek tutulmasının öneminden söz etti. Öğrencileri derse devam konusunda da uyaran bölüm başkanımız öğrencilerin derse devam etmelerinin önemini ve öğrenim dönemlerinde mutlaka plan yapmalarını ve bu plana uymalarını vurguladı. Ardından soru cevap kısmına geçildi. Soru cevap bölümünün ardından toplu fotoğraf çekimi ile program sona erdi.