İktisat Bölümü Eğitim Seminerleri - 6

Bölümümüze yeni katılan öğretim elemanlarımızdan Arş. Gör. Dr. Devran ŞANLI ve Arş. Gör. Merve CİN için bölümümüz öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Havanur ERGÜN TATAR tarafından uyum eğitimi düzenlendi.
Bölüm başkanımız sayın Doç. Dr. Ramazan ARSLAN’da bu eğitimde hazır bulundu.
Eğitimde, üniversitemiz hakkında genel bilgiler verildikten sonra kurumun yöneticileri hakkında bilgi verilerek kurumun genel işleyişi üzerinde duruldu.
Fakültemizdeki kütüphane, yemekhane vb. hizmetlerin kullanımından bahsedildi. Bunların yanı sıra üniversite bilgi yönetim sistemi ve yönergelerden de bahsedildi.