Öğrencilerimizin TÜBİTAK 2209-A Proje Başarısı

ÖĞRENCİLERİMİZİN TÜBİTAK 2209-A PROJE BAŞARISI
2022/1 DÖNEMİNDE TÜRKİYE'DEKİ İKTİSAT BÖLÜMLERİ ARASINDA İLK SIRADAYIZ

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2022/1 dönemi kapsamında yapılan başvuruların destek sonuçları açıklandı.

Türkiye’nin en fazla öğrenci projesi üreten yükseköğretim kurumlarından biri olan Bartın Üniversitesi (BARÜ), TÜBİTAK 2209-A kapsamında kabul edilen 164 projesiyle Türkiye 5’incisi oldu. Fakültemizin 18 projeyle üçüncü olduğu üniversitemizde iktisat bölümü kendi fakültesinde sekiz proje ile ilk sırada yer aldı.

Öğrencilerimizi ve akademik danışmanlarını tebrik ederiz.

İktisat Bölüm Başkanlığı