TÜBİTAK 2209/A Kapsamında Proje Desteğine Hak Kazanan Öğrencilere Teşekkür Belgesi Verildi.

Bölümümüzden TÜBİTAK 2209/A kapsamında projesi kabul gören öğrencilere bölüm başkanlığımız tarafından bir program düzenlendi. 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü saat 13:00’da program gerçekleştirildi. Programın açılış konuşmasını yapan bölüm başkanımız projede yer alan öğrenci ve danışmanlarını tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Bölüm başkanımız proje danışmanlığı yapan Dr. Öğr. Üyesi Devran Şanlı, Dr. Mustafa Emir Yücel ve Dr. Mehmet Akif Peçe’ye teşekkür belgelerini takdim etti.

Etkinlik, bölüm öğretim elemanlarının projesi kabul olan öğrencilere teşekkür belgelerini takdim etmeleri ile son buldu.