"Tütün Bağımlılığı" Etkinliği

Bölümümüzde tütün bağımlılığına ilişkin farkındalık düzeyini arttırmak ve bireylerin bu bağımlılıktan nasıl kurtulması gerektiği noktasında yol göstermek amacıyla “Tütün Bağımlılığı” konulu etkinlik 5 Aralık 2022 Pazartesi günü saat 14:00'da Şehit Ahmet Seçen Rehberlik Araştırma Merkezi’nden  psikolojik danışman ve rehber öğretmen Uğur Güner’in katılımları ile gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını yapan bölüm başkanımız Doç. Dr. Ramazan Arslan, geçtiğimiz dönemde bölümümüzde yapılan etkinliklerden ve faydalarından söz etti. Öğrencilere gelecek dönemde de yapılacak olan etkinliklere katılmalarını tavsiye ederek bu etkinliklerin kendilerinin öz gelişimine katkı sağlayacağının altını çizdi.

Etkinlikte; bağımlılığın ne ifade ettiği, sigara kullanımın tetiklediği hastalıklar, ekonomik yönden zararları, sigarayı bırakmak için tavsiyeler ve sigarayı bıraktıktan sonra yaşanan değişimler hakkında bilgiler sunuldu. Etkinlik; konuğumuz Uğur Güner’e, bölüm başkanımız Doç. Dr. Ramazan Arslan tarafından teşekkür belgesi takdim edilmesi ile sona erdi.

Konuğumuz Uğur Güner’e ve katılımcılara çok teşekkür ederiz.