ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERİMİZ İLE TANIŞMA TOPLANTISI

16 Ekim 2018 tarihinde 12:00-12:45 saatleri arasında İİBF Toplantı Salonunda "uluslararası öğrenciler" ile İktisat Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi M. Said CEYHAN başkanlığında daha sonra da tekrlanacak olan tanışma toplantılarının ilki gerçekleştirilmiştir. Bu toplantıya Bölüm Başkan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Ahmet KAMACI ve Dr. Öğr. Üyesi Gül GÜNEY de katılmıştır. Toplantıda üniveristemiz, fakültemiz ve bölümümüz tanıtılmıştır. Uluslararası öğrencilerin gerek bölüm, gerek üniversite ve gerekse Bartın'a alışmaları ve motivasyonlarını arttırmaları için yapılan toplantı öğrenciler tarafından memnuniyetle karşılanmıştır.
  • "Sosyal Güvenlik Denetmeni Nasıl Olunur?” Etkinliği Gerçekleştirildi

• Erasmus Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

• Çift Anadal Programı (ÇAP) ve Yandal Programı Etkinliği Gerçekleştirildi

• "Eğitimcilerin Eğitimi" Etkinliği Düzenlendi.

• Staj Hareketliliği Etkinliği Gerçekleştirildi

• İşkur Kurum Hizmetleri Tanıtım Etkinliği Gerçekleştirildi